Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Η Ε.ΔΙ.Κ.Ε. Ποιοι είμαστε Μενού Κορυφαίο Μενού Μήνυμα Προέδρου

Ποιοι είμαστε

Ο χώρος σας... Οι ιδέες σας...
Η δουλειά μας είναι να σας καταλάβουμε...

 

Από την Μιμη Τσιφωντίδου Πρόεδρο της Ε.ΔΙ.Κ.Ε. 1999-2005 & 2009 - 2011

 

Οι διακοσμητές «βλέπουν» με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, όμως το πιο ενδιαφέρον είναι ο τρόπος που εργάζονται και λειτουργούν στον χώρο.
Οι διακοσμητές εκπαιδεύονται, για να κάνουν πολύ περισσότερα από την αγορά επίπλων και κάποιες χαριτωμένες λεπτομέρειες. Χρησιμοποιούν αναλυτική σκέψη για λύσεις, που ικανοποιούν τις ανάγκες του χρήστη και προβλέπουν τις μελλοντικές χρήσεις του χώρου.Το μελετημένο περιβάλλον, πρέπει να έχει λυμένο το λειτουργικό κομμάτι και να προχωρά στην αισθητική, που θα μείνει στον χρόνο σχεδόν ανέπαφη. Αυτη ειναι και η φιλοσοφια μας.

Μελετώ έναν χώρο και τον σχεδιάζω, σημαίνει ενημερώνομαι για τις προσωπικές ανάγκες του χρήστη, «μπαίνω» στην θέση του, στον τρόπο ζωής του, στον τρόπο δουλειάς του και προσπαθώ να προβλέψω και να λύσω τα τυχόν προβλήματα, ώστε τελικά ο χρήστης να ζει η να εργάζεται σωστά, μέσα σ' ένα χώρο, που τον εκπροσωπεί και τον «αγκαλιάζει».

Η ΕΔΙΚΕ δημιουργήθηκε με σκοπό να επικοινωνήσει στα μέλη της, στα εν δυναμει μελη της αλλα και στους εν δυνάμει πελάτες, ακριβώς αυτόν τον τρόπο δουλειάς.

Η ΕΔΙΚΕ θελει να αγκαλιάσει όλους τους διακοσμητές, από τους 4 νομούς της Θεσσαλίας, που πιστεύουν σ' αυτή την αρχή και θέλουν να αγωνισθούν μέσω της έργου τους και να την διαδώσουν στην Θεσσαλική κοινωνία.

Δηλώνουμε απερίφραστα, ότι σεβόμαστε όλους τους επαγγελματίες και ως εργαζόμενοι σοβαρά, απαιτούμε να μας σέβονται για το έργο, που προσφέρουμε σε όσους επιλέγουν να συνεργαστούν μαζί μας.

Στην ανανεωμένη μας σελίδα στο διαδίκτυο, φιλοδοξούμε να περάσουμε όλες τις αρχές και την ενημέρωση εκείνη, ωστε να βοηθήσουμε τα μέλη μας να γίνουν ακόμη καλύτερα, τους επαγγελματίες του τομέα μας, να μας γνωρίσουν αλλά και τους εν δυνάμει πελάτες μας, να καταλάβουν τι μπορούμε να τους προσφέρουμε.

Ευχαριστούμε όλους όσους θα μας κάνετε την τιμή να επισκεφθείτε την σελίδα μας και να επικοινωνήσετε μαζί μας για ο,τι σας ενδιαφέρει...

 

 

Καλώς ήλθατε...